ons bedrijf

 

  • Ons landbouwbedrijf wordt door de derde generatie geleid.
  • Geert nam de zaak over in 1994 van zijn vader Arsène.
  • Na het behalen van het diploma van ijsbereider begon Geert in 1997 de huidige ijszaak “De Bushoeve”.
  • 60 koeien worden dagelijks gemolken waarna de verse melk verwerkt wordt tot roomijs.
  • Naast de verse melk worden enkel natuurlijke grondstoffen en verse producten zoals vruchten gebruikt. Kleurstoffen, smaakversterkers en bewaarstoffen zijn bij ons uit den boze.
  • Ook alle marsepeinfiguren en chocoladedecoratie zijn eigen handwerk.                 
  • Het roomijs is in onze winkel te koop in 1 liter verpakking.
  • Openingsuren winkel:
    vrijdag 10.00 h – 13.00 h en  14.00 h – 17.00 h
    zaterdag 10.00 h – 13.00 h
  • Tijdens de weekends en verlofperiodes staan wij bij mooi weer met een lekker vers schepijsje voor u klaar op onze vaste standplaats
    langsheen de Vaartkant, ter hoogte van Oostwinkelbrug (rustplaats),
    fietsknooppunt nr 54.